onsdag 21. april 2010

SNØ IGJEN...

I dag da jeg stod opp var det snø på bilen...trodde at vi var ferdige med det nå. Vi her på vestlandet er ikke vant med så mye og ikke minst sååå leeenge med snø. Men heldigvis gikk det ikke lenge før det smeltet bort.

I dag har jeg hatt fri:-) og jeg og små englene har vært på kafe sammen med mormor, etterpå var det hjem å rydde og vaske. Fikk ryddet på badet i gamle flasker med solkrem, såper, bodylotion og ellers andre ting som bare blir satt i skapet og glemt...
Har keep calm and carry on plakaten på kjøkkenet mitt men skulle kanskje hatt den på badet i dag he he:-)Ellers så har vi bare slappet av og lagt en god middag. Onsdagen er så deilig dag, store engelen slutter tidlig på skolen og vi har god tid til leksene og lille engelen er ikke i barnehagen. Bare kos og avslapping...I kveld har vi kost oss med popcorn; lille engel kunne sikkert spist popcorn til frokost om hun hadde fått lov:-) For henne er det veldig viktig at vi bruker popcorn skålen til Bruka og det liker jo mamma! Vi kommer nok til å ta inn Bruka til høsten i butikken - we like- og da blir det nok enda flere skåler på meg:-) De har bare så utrolig masse fint.
Tilslutt ett bilde av Pusi som syns det ble litt vel mye blitsing midt i luren:-) Med dette vil jeg ønske dere en fortsatt god lille lørdag. I morgen skal jeg ta med meg kameraet i butikken å knipse noen bilder der.

SnakkesIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...