søndag 9. mai 2010

ALDRI VÆRT SÅ NÆRME SOM NÅ...

Endelig nærmer det seg slutten på malingen i gangen. I dag har jeg flyttet ut bordet og stolen som jeg har stående her ute. Deilig  å slippe å ha det stående i stuen, men alt går for en periode:-) Nå mangler jeg bare litt så skal jeg ut å shoppe meg noe nytt. Fant ut at det var best å vente til jeg er helt ferdig, god motivasjon hi hi.


Dere som har lest mine tidligere innlegg ser at tingene på bordet er de samme som på tidligere bilder... Har bare løftet bordet fra stuen og ut på gangen før jeg tok bilde. Ganske kjedelig fra min side, men orket bare ikke begynne å lete fram noe ny pynt. Lat jeg?!??
Men når jeg er helt ferdig skal jeg vise dere bordet med nye ting på:-) Kanskje jeg har klart å skaffe meg blonder til spolene og norgesglassene da, TTT (ting tar tid) her i huset for tiden.
Den lille duken som dere så vidt på bordet har jeg kjøpt på brukten til den nette sum av kr 20,- hi hi det er jo gratis.
Gulvet er heldigvis ferdig malt nå, har vært litt av en utfordring å få det ferdig. (Ser at det ser grått ut på bildene, men det er hvitt) Ungene har vært i seng, men med en katt i huset som er livredd for at han skal tråkke i malingen og står å skriker for han tør ikke å gå på gulvet i tilfellet han skulle trå der jeg hadde malt, så ble det til at jeg måtte bære han viss han skulle fra badet til stuen eller omvendt. Snakker meg om å være fisefin (som i dette tilfellet var bra, liker ikke kattepoter i malingen).
Vi har også satt inn gamle dobbeldører fra stuen til gangen, disse har jeg ikke gjort noe med enda (utenom å spyle de for veeeldig mye dritt). Er ikke helt sikker på om jeg skal male de eller om de skal få være slik. Det eneste som er litt dumt er at de er grå på den ene siden og hvite på den andre...
Til slutt bilder av en toåring som venter på sykkeltur i god været, men kunne spart meg for den fæle vinden. Liker ikke å komme hjem med gelében slik som i går.
Det er faktisk ganske tungt med sykkelvogn, barnesete og 12 kg + min egen vekt i motbakke og motvind, får bare trøste meg med at jeg får ekstra trim. 

Med dette så vil jeg ønske alle dere lesere en fortsatt god søndagskveld. I morgen er det mandag og ny uke.

Blir veldig veldig glad om dere legger igjen en komentar;-)

For dere som bor i Stavanger området så følg med i Shop Nå bladet. Dere vil finne gode tilbud fra oss i bladet:-)

Snakkes

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...