fredag 28. mai 2010

BLOMSTER PÅ DØREN...

Da jeg kom hjem fra jobb i dag stod det en flott blomsterbukett på kjøkkenbenken. Store engel kunne fortelle at den hang på døren da hun kom hjem og hun hadde pakket den opp og satt den i en kopp - så flink!! Det var faktisk mannen blomstene var til... Han har nemlig vært 10 år hos TKS - heis. Tiden flyr avsted...


Her står buketten oppå krakken jeg kjøpte på Ikea sist uke. Den skal bli hvit etterhvert... 
Ble jo litt shopping da min søster og jeg var på Ikea sist torsdag hi hi.Denne rammen som jeg har sprayet hvit fikk også være med hjem. Tenkte jeg skulle sett inn ett speil og ha den på gangen. Tror det kan bli fint;-)Ny Ektorp 2 seter ble det også... Ser jeg må kjøpe meg noen nye puter, tror jeg skal kjøpe noen med litt farge. Ny hylle klarte jeg også å få med meg hjem, men den har ikke kommet opp på veggen enda. 
Nye dyner og puter til gjesterommet + laken og putetrekk og det obligatoriske - lys ble også stappet i handlekurven. En innbringende dag kan du si *smiler*Vet ikke om mannen syns det samme hi hi. Det er han som må hente alt jeg ikke får inn i bilen, henge opp hyller (gjør det ofte selv viss det tar for lenge å vente for en utålmodig sjel), bære osv. Stakkars *smiler*, han kjører rundt å henter ting for meg og så blir det i tillegg satt i arbeidsrommet hans i påvente av å bli malt. Nå har det blitt så fullt der inne at det nesten ikke går an å være der, iallefall ikke jobbe.
Hvordan er det hos dere? Ønsker alle sammen en riktig god fredag!!!
KlemIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...