søndag 30. mai 2010

DET REGNER UTE...

Men med stigendne form igjen, så har vi fått gjort en del inne i dag. Har ligget syk siden torsdag, har kun vært på jobb så hjem å legge seg igjen - veeeldig kjedelig når det er så mye som skal gjøres. Ikke minst siden det er frihelgen min.


Krakken fra Ikea er ferdig malt:-) Tenker den skal bli mye brukt av små barneføtter framover...
Mannen har hengt opp Sebra hyllene fra butikken. Disse koster kr 799,- og som jeg sa i ett tidligere innlegg så har det kommet nye farger. Se her.  Disse har vi ikke hengt så høyt siden lille engel skal rekke opp til tingene. Får heller flytte dem høyere opp etterhvert.
Har også fått gjort litt på store engel sitt rom. Hun har valgt lyse blå som sin farge på den ene veggen i rommet. Litotrykk fra Blafre Design har fått plass i en Ribba ramme fra Ikea. Litotrykkene har vi i butikken og de koster kr 109,-
Her ser dere vimplene fra Sebra i blåfargene. Syns disse er kjempeflotte!! De koster kr 479,- om jeg ikke husker helt feil.
Gammel tallerkenhylle har blitt hvit i dag. Noen bøker har fått plass her. Skal henge opp bokhyller i blått fra Sebra til resten av bøkene, må bare få dem hjem fra butikken først:-) Kan ta litt tid siden de er ganske tunge å bære og jeg må parkere ett stykke fra senteret (lat, jeg?!?), derfor venter jeg på at mannen skal komme innom å hente de *smiler* Han kan jo tross alt parkere rett utenfor senteret hi hi.
Det store lerrets bildet er også fra Blafre Design. Disse har vi ikke i butikken, men kan bestilles inn. 

deilig å ha fått gjort litt i helgen. Liker ikke å tilbringe dagene vannrett:-(

Ønsker alle en ny flott uke med mange nye muligheter!!
Ha en fortsatt god søndag1 kommentar:

  1. Så mange fine detaljer fra barnerommene!
    Digger vimplene;)
    God ny uke til deg også!

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...