fredag 21. mai 2010

GJESTEROMMET ER KLART...

Til gjestene kommer i natt. Vi fikk ikke tid til å skifte vinduet, lister, dør og gulv men tenker vi tar det etter at gjestene har reist hjem. Hmmm det var vel strengt tatt før de kom det skulle ha vært gjort, men tiden har rett og slett ikke strukket til.


Det er teppe på gulvet nå men tenkte å legge furugulv. Er ikke noe fan av gulvteppe... Rommet har iallefall blitt lyst, det var en mørke mørke blå farge (tror de som bodde her før oss må ha vært veldig glade i mørkeblått) og med ett furutak som hadde mørknet mange hakk. Deilig å få det hvitt:-)Den gamle Singer symaskinen som jeg kjøpte i Danmark for mange år siden har endelig fått kommet opp fra kjelleren. Den har stått der nede bortgjemt sammen med butikktingene så lenge at jeg nesten hadde glemt den:-) Den gamle kommoden har jeg fått av min mor, den har tilhørt hennes far - min morfar. Begynner å bli noen år etterhvert. Lurer på om jeg skal skifte ut håndtakene med nye knotter, men foreløpig så får den være slik den er.Foreløpig har jeg satt en gammel kasse til nattbord, den får funke enn så lenge. Tror kanskje at jeg må legge noen interiørblader oppå. 
Da er stort sett alt klart til gjestene som kommer fra Danmark i natt en gang. 

Nå skal jeg bare "småpottla" litt før jeg skal på jobb. 5 timers jobbing i butikken så er det langhelg igjen

Ønsker alle en deilig pinse.

Ps. min søster og jeg var jo på åpning av den nye Landstil butikken (veeeldig mye folk) og Ikea i går. Skal vise dere en annen dag hva som fikk bli med hjem hi hi.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...