onsdag 5. mai 2010

I DID IT...

Jeg har malt laminatgulvet på gangen hvitt. Det hele begynte med at vi skulle pusse opp gangen, men hva skulle vi gjøre med den stygge laminaten? Det var tre valg, enten ha den slik den var, legge fliser eller male... Siden tid er noe vi ikke har flust av, bestemte vi oss for å male gulvet. Tror kanskje det blir fliser senere, men vi venter besøk om 2 helger så vi fant ut at legge fliser (når en ikke er murer) tar ganske lang tid i tillegg til alt det andre.


Ble ganske godt fornøyd med resultatet til nå, så får vi se hvor lenge det holder. Med to barn, ett på snart 9 og 2 år, så blir det nok fort hakk og ikke minst skittent... Men vi får ta det som det kommer, får heller svinge malekosten igjen...

Det hender du blir lei deg fordi jeg er så liten... 
Jeg setter merker over alt og gjør deg ganske sliten
Men hver dag blir jeg større 
Ja, en dag blir jeg stor og alle mine avtrykk blir bare svake sporHer er mitt lille avtrykk så du kan huske og forstå 
hvor søte hender jeg hadde den gangen de var små
(dette verset hadde lille engel med seg hjem fra barnehagen sammen med håndavtrykk, syns et er så søtt...)
Tiden går så fort og onsdagen går mot kveld. Fridagen er snart over og det er jobb igjen i morgen:-)
Jeg og ungene er alene hjemme, mannen skal være borte til fredag. 
Kos dere alle sammen, det skal jeg. Jeg skal male når ungene er i seng:-) Etterpå skal jeg kose meg foran TVen.

Tudeluuuuuuuuu
2 kommentarer:

 1. Å så fint dikt♥♥♥
  Kjempe fint gulv og det lille eg såg:))
  Eg sidde og å syke meg opp t å gå ud å male rekkverk;)
  Kos deg med malingen, d ska eg....:/

  SvarSlett
 2. ååå lekkert med hvite gulv! Det er mitt høyeste ønske,men det blir nok aldri å skje-desverre!

  Tusen takk for bysten! Skal blogge den i morgen!

  Klem!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...