søndag 16. mai 2010

LITT BARNEROM

Har holdt på å ordne litt på lille engel sitt rom i dag. Det har ikke vært så mye der inne utenom sengen, bordet og krakkene og en hylle. Hyllen har blitt bortvist, skal heller skaffe en kommode tenker jeg. Ting tar tid i dette huset, som dere ser av hyllene fra Sebra. De har ikke kommet opp på veggen enda... Disse kommer også i andre farger. Veggdekoren er fra samme leverandør.


Foreløpig så får de stå stablet på gulvet, men tenkte å henge de opp på panelveggen som dere ser bak hyllene. Skal også ta med litt Maileg ting, tror de blir søte i hyllene.
Jeg har malt den ene veggen som ikke er panel i en lys rosafarge fra Sense som jeg ikke husker navnet på. 
På veggen henger også magnet tavlene til Sebra. Disse kan en også bruke å tegne med kritt på. Her på rommet er de ganske så tomme, men skal ta hjem både magnet bokstaver og tall. Vi er utsolgt for øyeblikket i butikken, de er bare kjempepopulære! Sebra kommer forresten med nytt design nå  - kjempeflotte.
Bord og krakker fra samme leverandør. Dette fås også i andre farger. Se Sebra. Fargene på møblene/tavlene er de "gamle," nå har det kommet nye. 
Vimplene har også fått bli med hjem, syns de er bare så flotte! Var mye lengre enn jeg trodde, så jeg måtte henge de over to vegger. Kilisengen har bare vært helt fantastisk, siden lille engel er litt av en klatrer:-) Hun klatret ut av den vanlige sprinkelsengen da hun var 16 måneder. Denne sengen er mye dypere og sprinklene for smale til at en liten barnefot kan få feste puh.
Høydemåler fra Sebra - kjempekjekk!! Har hengt opp en liten kurv på veggen, den skal bli hvit:-) Stjernene på veggen har jeg malt på med svamp med en hjemmelaget sjablong:-)

I morgen er det 17. mai og jeg krysser fingre og tær for at vi skal få bedre vær! I dag har det regnet og regnet hele dagen:-( Blir ikke helt det samme med paraply og regnklær...

God 16. mai videre til alle sammen!!!!!!2 kommentarer:

  1. For et nyydelig rom!! Heldige lillemor som får bo der inne§

    Ha en deilig 17 mai!

    Klem!

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...