fredag 14. mai 2010

LITT FRA HAGEN

I dag har mannen og jeg vært skikkelig effektive. Vi har vært å hentet nesten 2 tonn med stein som vi skal bruke i hagen, så er jeg nesten ferdig med alt malingen. Mine foreldre og jeg malte mens mannen lagde middag - deilig:-)


Her er noe av blomstene jeg har kjøpt de siste dagene. Er så kos å pynte litt ute igjen. Tror jeg er ferdig før 17. mai, men kanskje så dukker det opp en blomst eller to som bare bli med hjem hi hi.

(Helst ikke legg merke til den herlige blåfargen på huset... Klarte å overtale mannen til å vente med å male til neste år. Kjente bare at jeg rett og slett ikke orket dette året. Neste år blir huset hvitt.)


En ny Dronning Ingrid fikk være med hjem, holdt på å drepe den første etter 3 dager... Nesten drukningsdøden stakkars.
Som sagt før så bare elsker jeg lavendel blomsten. Gir også en herlig duft i gangen, tar dem fortsatt inn om kvelden. Vi hadde -2 grader her for ett par netter siden. 


                            

Tror kanskje jeg må plante rosen min over i en annen potte, men foreløpig får den stå slik. Ble litt lei av å stå med fingrene nedi en jordpose fra Plantasjen.


                            
Litt små enda, men håper at de vil vokse seg fyldigere utover...
Alt på bildene står mot veien der 17. mai toget går forbi, så jeg håper og tror at i år skal jeg ikke høre speidermannen si med nedlatende stemme: "hvem er det som bor der ?" En kommentar jeg hørte på 17. mai for 3 år siden da vi hadde bodd her i 2 år og holdt på å fikse hele hagen hi hi.
Tilslutt ett bilde av ett av mine neste prosjekter. Liker å ha mange jern i ilden... Vi kjøpte denne grillhytten for 3 år siden og planen var at store engel skulle få ha den som lekehytte. Vi skulle så lage den om til grillhytte når hun ikke ville leke mer i den. Tror den har blitt brukt 2 ganger til å leke i... Mannen har sagt at han vil lage den om til grillhytte, men jeg har  insistert på at lille engel elsker jo å leke med dukker og "lage" mat. Så dermed skal jeg male den innvendig, sy gardiner og kjøpe lekekjøkken og andre kjekke ting. Gleder meg:-)

Det var alt for i kveld. En ny fridag går mot slutten. 
Snakkes, nå skal jeg kose meg med deres blogger:-)

1 kommentar:

  1. ååå så flott det var blitt hos deg og jeg gleder meg til å se hvordan det blir i lekehytta!

    Stor klem til deg!

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...