tirsdag 25. mai 2010

LYKKE...:-0

Jeg er bare så happy!! Mannen og min far har vært å hentet speilbuffet, spisebord og 6 stoler til meg i kveld. De er bare snille!! Det beste av alt var at det kostet meg 0 kr - det var gratis:-) Fikk også med 1 ileggsplate til spisebordet.


Møblene trenger sårt å bli avsyret og så bli malt hvite igjen, derfor står de i mannen sitt arbeidsrom (derfor dårlige bilder). Rommet er fylt opp av mine møbler som venter på å bli malte hi hi.
Spisebordet - bare elsker denne formen på bordføttene.
Alt skal som sagt avsyres, så males igjen. Stolene skal få nye trekk på setet, kan nesten ikke vente med å komme igang *smiler* mye maling på meg blir det framover. Håper bare at det er verdt det når det står ferdig i stuen:-)

Ønsker dere alle en god kveld, i morgen er det fridag på meg;-)

Snakkes2 kommentarer:

  1. Wow så flott- heldig!!! Ønsker meg sånn et bord med sånne buede bein, kjempe fint♥

    SvarSlett
  2. Lucky you! Og så gratis??! Jeg har en lignende spisestue. Kjøpte den på finn for 1500,- Den gang var den rød...så jeg har hatt noen runder med penselen jeg også. Mye arbeid, men du kommer ikke til å angre når du er ferdig. Det blir lekkert!!

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...