onsdag 12. mai 2010

OLIVENTRE - GÅR DETTE BRA DA?

Jeg har kjøpt meg oliventre! Skulle innom Plantasjen en tur i går etter jobb for å kjøpe en terracottapotte til Dronning Ingriden, da så jeg at oliventre var ukens plante. Til den nette sum av kr 199,- Da måtte jeg jo bare ha det med meg hjem. Vet jeg har sagt at jeg ikke skulle kjøpe noe nytt før alt var ferdig på gangen, men du vet - måtte bare ha hi hi! Da gikk selvsagt turen videre innom Kid for å hente med meg hjem en slik potte som så mange her i bloglandia har:-)


Det drysset litt blader i går så jeg vannet det litt. I dag har det ikke drysset noe, så håper at det var det som skulle til. Blir spennende å se framover om jeg tar livet av det før sommeren er over.


                          

I dag har jeg også vært ute å handlet til hagen, men det skal dere få se en annen dag. Må først få det i jorden hi hi. Så forresten at der kostet oliventreet kr 798,- men det var litt større da. Da trenger jeg jo ikke ha så dårlig samvittighet om treet skulle dø hi hi.
Var også innom Ikea i går på vei hjem. Skulle kjøpe meg lavendelblomster, men synd for meg så var de utsolgt:-( Men disse søte rammene fikk være med hjem, kun kr 25,- pr stk. Kortene er fra Sagen Vintage og er kjøpt på Krims og krans som ligger på Vigrestad her jeg bor:-)


                        

Vil med dette ønske dere en god kveld og en fantastisk fri dag i morgen.
Vi snakkes

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...