mandag 24. mai 2010

PINSEN GÅR MOT SLUTTEN OG BESØKET HAR REIST...

Så er det hverdag igjen i morgen, skal bli godt å komme igang igjen. Helgen er blitt viet til besøket, med tur til butikken, så Stavanger og til slutt Metro lekeland på Forus. Ungene storkoste seg i mange timer der inne:-) Kjekt for både små og store.

På torsdag var jeg på åpning av den nye butikken til Landstil på Madla. Utrolig mye flott, skal ta turen innom igjen en dag. Det var så enormt mange mennesker den dagen i butikken at vi ikke helt fikk sett alt skikkelig, men klarte nå å få med meg en ting.


Har lenge hatt lyst på ett fuglebur og da jeg så dette fra Chic Antique måtte jeg bare ha det. Regner med at jeg skal ha det ute når temperaturen stiger litt mer...
Min søster kjøpte en nydelig klokken til å henge på veggen + søte servietter.

Ett kort innlegg fra meg i dag, nå skal jeg gjøre meg klar for en tur i hagen. Er noen tre som ikke har klart vinteren som skal opp fra jorden.

Nyt resten av fridagen:-)
Tudeluuuu

2 kommentarer:

  1. Såå flott fuglebur, må nok ta meg en tur t Madla snart, såg ut som de hadde mye fint der:)) Kommer sikkert innom på Victoria og denne eller neste uke;)
    Ha en fin uke!
    Klem!

    SvarSlett
  2. Veldig søtt fuglebur! Blir koselig å pynte med ute:)

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...