fredag 7. mai 2010

SÅ VAR DET HELG IGJEN...

Og det er heeerlig:-) Det blir fri på meg i morgen, men som sagt så har jeg veldig mye maling foran meg enda så det blir bare til å brette opp armene å komme igang. Min søster som jeg driver butikken sammen med skal flytte i morgen, så regner med at jeg skal hjelpe til hos henne også, puh med andre ord blir det travelt. 17. mai nærmer seg og jeg har en hage som sårt trenger litt opprydding, men får jobbe hardt i dagene som kommer:-)
I dag var jeg innom Toves antik og brukt på Sandnes før jeg begynte på jobb. Noen Norgesglass fikk være med hjem. Hadde litt dårlig tid så tror jeg får ta turen innom en dag jeg har bedre tid.


Må bare få tak i noe blonde som jeg kan knytte på, da blir de så søte så hi hi.
Det gamle sølvbestikket som jeg har fått av min mor har også fått plass i ett av glassene jeg kjøpte.
Dere ser at jeg trenger noen meter blonder, må jo ha noe rundt de gamle spolene også.

Fant ut i dag mens jeg var på jobb at Plantasjen har begynt å ha oppe til kl 2100 og det passet meg bra. Da kan jeg kjøre innom på vei hjem:-) I dag ble det bare kjøpt en Lavendel staude. Bare elsker lavendel så lukter de så godt i tillegg.
Som dere ser så er den litt liten enda for sinkbøtten, men håper at den vokser seg større utover sommeren. Tenkte å ha den utenfor på trappen etterhvert, men nå får den stå i gangen. Tenkte å kjøpe meg ett oliventre når gangen blir ferdig og heldigvis så går det framover. 

I morgen skal lille engel og jeg i barneselskap til en veninne av meg, det blir koselig.
Nei nå må jeg komme i gang med malingen. Mannen er på vei i seng, han skal nemlig opp kl 0300 i natt for han skal til Ålgård å gå vakt i Kongeparken. Det er Russetreff denne helgen. Husker godt det ja... those were the days...

Ha en fantastisk fredagskveld!!2 kommentarer:

 1. Så koselig!!
  Fikk pakken i går! TUUUSEN TAKK ♥

  Innlegg om det inne hos meg!

  GOOD HELG!

  Klem!

  SvarSlett
 2. Så koselig blogg du har =)
  Norgesglass er så fint, har mange selv. Blonder pynte fint opp på disse.

  God helg til deg å dine.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...