søndag 20. juni 2010

ETT GLIMT AV LEKESTUEN...

Så var det "på ann" igjen med maling, tror forresten ikke jeg blir ferdig med det første heller hi hi. Viss jeg er heldig så kanskje jeg er ferdig i løpet av denne uken med malingen av lekestuen *krysser fingrene* da gjenstår jo det aller aller morsomste; innredningen.


Siden det egentlig er en grillhytte så er den ganske stor, 9,9 kvm så de får rimelig stor plass å leke på. Mannen har lagt gulv som også skal males.Tror det blir bra når jeg blir ferdig! Gleder meg iallefall til kjøkkenet kommer på plass... Det er rosa... Skikkelig prinsessekjøkken *smiler*Vi har vært ute og kost oss meste parten av dagen - kjempedeilig!
(hadde vi ikke hatt denne vinden, så hadde det vært SOMMER)

Ha en god søndagskveld og ny uke med mange nye muligheter;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...