tirsdag 22. juni 2010

FOTBALL VM OG VANNBAKKELS

Vi har begynt å få inn litt fra det danske merket Molo. De har lagt en egen kolleksjon i forbindelse med fotball VM. Syns det var kjempetøffe jeg:-) Regner med at det dumper inn en del varer fra denne leverandøren i løpet av neste uke.


(Bildene er ikke så veldig bra, er tatt med mobilen)

Viss du ser ekstra godt etter så ser du at det står Liverpool FC inni den ene ballen. Veldig populære hos en del pappaer hi hi.


De har også laget matchende lue til så klart. Luen sitter forresten kjempegodt på hodet, noe som ikke alltid er like enkelt å finne.

Prisen for hel body er kr 349,- og lue kr 199,-

I kveld har store engel og jeg bakt vannbakkels, fikk så lyst på... I morgen er det St. Hansaften og mannen og jeg har faktisk bryllupsdag:-) Hele 9 år - hjelp så fort tiden går!! Har har vi pyntet med sjokolade og melis og er klar for ett besøk hos mormor og morfar. Kan si at de ble en hit for fatet var tomt da vi reiste hjem igjen. 

Ha en fin kveld, i morgen har jeg FRI!!2 kommentarer:

 1. off eg angre på at eg isje kjøpte den drakten, an va så deilige, og ikke minst pappa vennlig når fav laget var printet inn:)) Gratulere så mye med bryllupsdagen, fytti 9 år!!! Tiå flyr;)
  Kos dokke i kveld!

  SvarSlett
 2. gratulere me bryllupsdagen :D
  va kult d som hadde komt inn :)endelig mer av kaninene, hehe.
  du får hilse t elisabeth! :)
  hilsen ailin i vietnam, tihi

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...