fredag 11. juni 2010

FØR OG ETTER BILDE AV BENKEN

Jeg fikk for en stund siden en liten benk og en hylle som jeg tenkte å bruke i lekestuen. De trengte å bli malt, for furu er ikke helt min greie hi hi. 


Her ser dere hyllen og litt av benken. Hyllen er ikke ferdig enda, har rett og slett ikke hatt tid. Så den får dere se ferdig en annen gang.Her er benken ferdig malt. Står i stuen for øyeblikket, men setter den nok ut når godværet kommer igjen. Som vi håper blir snart.Ble ganske fornøyd med resultatet *smiler* den ble jo hvit... Kanskje jeg skulle kjøpe meg en stickers til benken? Senere i kveld skal jeg kose meg med det nye Vakre hjem & interiør. Mannen går nok tidlig i seng i kveld,
han skal sykle Nordsjørittet i morgen som er på 9 mil... (Eigersund til Sandnes). Bare så dumt at ikke været ser ut til å bli så bra. Det er meldt regn og en del vind - motvind med andre ord. 

Lykke til - vi heier på deg!!

Herlig helg til alle sammen

1 kommentar:

  1. Så flott den ble, hvor mye glans har du i malingen? Såg skikkelig blank og fin ut:)
    Var på Loppis for et par uker siden og fikk tak i lik hylle som du viser, har ennå ikke fått malt den men idag er d jo skikkelig fint ute vær til å vær inne i så tror jeg skal male litt...har sånn ca 1000 prosjekter på gang så bare å sette igang:)
    Ha en fiiiin helg♥

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...