lørdag 12. juni 2010

HEIA PAPPA, HEIA PAPPA...

I dag var dagen for Nordsjørittet og de kunne ikke vært mer uheldige med været. Syns synd på de som skulle sykle i  9,1 mil i motvind (vindstyrke 20) og regn, men desto større seier når en passerer målstreken:-) 


Ungene, morfar og jeg reiste til Brusand for å heie på pappa. Det var så kaldt og surt vær at vi satt mesteparten av tiden i bilen. Ble litt lenge å vente for de små:-) Men litt ute var vi da, og da ble det heiet av full hals på de som syklet forbi hi hi.Endelig kom pappa!!

Store engel og jeg reiste til Sandnes for å hente han og mens vi ventet så kom jeg over en pokalurne som bare måtte bli med hjem. Hadde tenkt at jeg skulle fått kjøpe meg noen nye puter, men butikkene var stengt.Og du... ha en fortsatt fin fin lørdagskveld.

1 kommentar:

 1. Hei ♥

  For en sprek pappa da!!! :)) Så koselig at du ville følge mej da!!! :)) Og takk for koselig hilsen :))

  Ser du har butikk , jeg kan godt linke dej innpå min give away blog , jeg legger inn blogshops og nettbutikker der oxså ser du :)) Bare å si ifra ♥

  Ønsker dej en herlig søndag!! :))

  Klem :))

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...