onsdag 2. juni 2010

HJEMMELAGET PIZZA OG PAVLOVA...

I dag har ungene og jeg lagt hjemmelaget pizza. Enkelt og greit, her nytter det ikke å legge på alt slags godsaker. Pizzafyll med tomat og løk - det går. Lurer på hvor store engel har arvet det å være så kresen i matveien fra - ikke fra meg iallefall! Det må jo bare være mannen hi hi. Vi har også bakt Pavlova kake. Har aldri før bakt denne kaken, men det gikk jo ganske godt:-) 


Så i kveld har mormor og morfar vært på besøk og vi har kost oss med kake. Det var ikke mye igjen da vi var ferdige, så dette må jo gjentas.
Hadde noen blåbær og jordbær i kjøleskapet så det ble brukt denne gangen, tror det også kunne vært godt med kiwi?

Lille engel og jeg har også vært å sett store engel spille fotballkamp og det er jo bare kjempekjekt. Og vips, så var det kveld igjen... Dagen bare flyr av sted, snart er det skolefri og sommerferie.

I morgen skal jeg være med på turdagen for 3. og 4. klasse. Vi skal ha med oss matpakke, chips, kjeks og brus , kjempestas for ungene å få ha med slik en niste i sekken.
Gode sommerdager til dere alle!!1 kommentar:

  1. Mmm d såg jo bare knall digg ud, eg ELSKE pavlova, ska faktisk laga d nå, Aupairen vår har bursdag idag og skal feire på lørdag, så d er så greit med Pavlova at en kan lage bunnen noen dager i forveien:))
    Ha en fiiin dag!

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...