lørdag 19. juni 2010

MED ØNSKE OM EN GOD LØRDAGSKVELD...

var det endelig helg, min arbeidshelg er unnagjort og det er 2 uker til neste gang:-) Er alltid så deilig å vite at det er fri neste helg.


Håper bare at søndagen kan bringe noe sommervær, vi har jo hatt godt vær i dag hadde det ikke vært for vinden. Krysser fingrene for i morgen, for da blir det hagen og lekestuen som står for tur.


                        

I går kveld var jeg nødt for å flytte inn noen av sommerblomstene, det blåste så enormt. Stakkars Dronning Ingriden var helt skjeiv.
I dag før jeg skulle begynne på jobb var vi innom en tur i Sandnes, og der stod denne lyslykten! Kunne bare ikke gå fra den;-) Den er ganske stor så jeg tenker at jeg kan bruke den til en sommerblomst også. På 1 time klarte mannen og jeg å fylle stasjonsvognen full hi hi. Han kjøpte nye felger og dekk til bilen - dette tok jo nesten hele bagasjerommet. Jeg klarte å presse inn 2 x 10 kg sekker med kattemat og 15 kg med kattesand. Barnevognen og lykten bak sammen med ungene og jeg med ett digert kattedo i fanget, sikkert ett syn for øyet *smiler*


                          

Resten av kvelden skal jeg slappe av og kose meg med å male ferdig hyllen.

Ønsker alle en deilig lørdagskveld og en solfylt søndag

1 kommentar:

  1. Heihei!

    Så koselige bilder..

    Puten er fra Gant og "teppet" som egentlig er en stor dørmatte er fra Bohus.. Så ikke noe hokus pokus stæsj der.. SKulle være enkelt å få tak i;-)

    Klemmer

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...