søndag 6. juni 2010

NYDELIG DAG UTE...

I dag har vi tilbringt hele dagen ute i hagen. Det har vært sol og deilig temperatur, men ikke helt kortbukse vær enda uten å være i le for vinden. Jeg har flyttet noen av plantene mine til den ene terassen, blir litt nærmere når de skal vannes hi hi.


Terassen trenger sårt å bli beiset, vi har ikke gjort noe med den før men nå begynner den å bli stygg. Har ikke bestemt meg for hvilken farge enda, men må få gjort det før det blir badebasseng vær. Vi bruker å ha ungenes badebasseng her på denne plattingen.


                           

Ungene har storkost seg ute i hele dag. Det ble spontangrilling *smiler* med engangsgrill og pølser i brød. Ungene syns iallefall det var kjempegodt!!


                           

Mannen og jeg har fått bonet bilen (puh bra vi er ferdige... syns ikke det er noe kjekt i det hele tatt, men syns ikke han skulle stå med det alene, snill jeg?) og tatt kantene rundt alle bedene. Deilig med hva som er gjort. 


                            

Helt i toppen av dette bildet ser dere en steinhaug. Disse steiene skal bli stier på området der dere ser singel. Skal ha bed rundt - det er iallefall planen.

Nå er snart middagen ferdig, mannen står med grytene og kokkelerer;-) Blir sen middag på oss i dag også, må nyte godværs dagene helt ut før bading og leggetid for de små.

Håper alle har hatt en like fantastisk dag som oss!!

Snakkes

1 kommentar:

 1. God Morgen..

  Ser ut til at dere også hadde en flott dag i går, herlig med grillmat og det så er på en engangsgrill. Lukten og smaken er der uansett =)

  Så koselig du har gjort det med plantene. Likte så godt de urnene som står i "stativet", kjempefine!

  Tilbake til den Durance såpen eller kalkfjerneren. HVordan kan den ellers brukes sett bort i fra i dusjen???? TRor du den er god til Ikeas hvite kjøkkenvask som kommer i hus her om ikke så lenge??? Jeg har foreløpig ikke fliser i dusjen bare dusjkabinett. Skal lage nytt bad til vinteren..da blir det fliser som skal holdes rene. Tror nok jeg kjøper den for den kan nok brukes andre steder også... SEnd meg gjerne en mail med info og evnt kontonummer/ pris osv...
  Ha en nydelig dag, i dag er det overskyet eller disig hos oss :(
  KLem

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...