lørdag 5. juni 2010

WALLSTICKERS...

Var heldig å vinne en wallstickers hos Hilde Heimdal. Hun er bare kjempesnill som har alle disse konkurransen! Se siden hennes her og hun har også nettbutikk.


Jeg har hengt den opp på store engel sitt rom. Syns det ble fint jeg *smiler*
Store engel ble kjempefornøyd - så da er det så bra atte!

I dag har jeg vært på jobb og etterpå gikk turen til Plantasjen. Måtte ha 2 nye lavendel. Kjøpte 2 stk for en liten stund siden på en Floriss (skal ikke si hvor, men det var ikke på Kilden) og de var nesten døde da jeg kjøpte de. De var knusktørre men damen i butikken sa at det var bare å vanne. Men de ble bare styggere og styggere etter som dagene gikk og tilslutt var det bare å kaste de:-( For å si det slik så er det ikke første gangen jeg har kjøpt noe der fra som har dødd etter bare kort tid. Men nå gleder jeg meg over disse nye:-) Ikke mye som skal til for å glede meg hi hi. Nå skal jeg snart lage middag og vi skal kose oss alle fire. Blir alltid litt sen leggetid for englene når det er helg, syns det er deilig å slippe å stresse med leggetiden.Kos lørdagskveld til DEG!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...