mandag 5. juli 2010

ENDELIG BLONDER PÅ SPOLENE...

Har endelig fått kjøpt meg noe blonde til de tomme spolene:-) Kjøpte en til som jeg tenkte jeg skulle ha brun blonde på, men Hilde var utsolgt da det ble bestilt. Jeg har handlet dette fra den flotte nettbutikken til Hilde Heimdal. Trykk her for å komme til nettbutikken hennes. Den er verdt ett besøk:-)


Får kjøpe brun blonde senere. Kjøpte også en wallstickers, men den skal dere få se når jeg blir ferdig med lekestuen;-) Jeg var også så heldig å vinne en wallstickers, men den har ikke kommet opp enda. Jeg hadde planlagt at min far skulle få den i grillhytten, men på grunn av omstendighetene så har jeg ikke fått hengt den opp enda.Søte Hilde sendte med en wallstickers og litt andre søte ting, men det kommer også i ett senere innlegg.
Tusen tusen takk igjen, Hilde!!Her en dag på jobben så jeg at Prinsess hadde 40 % på alle varer, og da var det bare å løpe og kjøpe teppet som jeg hadde tenkt å "snope" meg uansett. Kjekt når en får det billig:-) Merker at det hjelper  å ha ett teppe i Ektorpen, siden det titt og ofte er barnehender fulle av sjokoladekjekse på vei opp i sofaen hi hi.

Igjen, tusen takk for alle fine kommentarene jeg har fått disse dagene - de varmer...

Ser også at telleren min har rundet 2000 besøkende og da hadde jeg bestemt at det skulle komme en give away. Kommer snart;-)

Tilslutt tusen takk til dere som leser bloggen min, blir ydmyk når jeg tenker på alle dere flotte mennesker der ute som finner det jeg skriver om interessant. Bloggen hadde ikke vært den samme uten dere.

Ha en fin sommerkveld- med eller uten sol

3 kommentarer:

 1. Så fint med sånne spoler, ønske ønske:)) Må nok få meg noge sånn t sy/hobbyrommet mitt når det en gong blir ferdig!...hehe
  Flotte bilder fra turen, har vært på hytta uten internett nå nogen dager og då blir det en laaaange tur i blogglandia i kveld:))

  Ha en fine kveld!
  Klem!

  SvarSlett
 2. Hei!
  Så kjekt at du har fått snopet deg litt godsaker.

  Ble utolig trist på deres vegne da du fortalte om mormoren din. For en uke. Det kan jo bare gå oppover fra nå av. Fatt mot!

  SvarSlett
 3. Søte blonder! Kjekt til bruk, men også bare som pynt:) Smart med teppe i ektorpen ja, jeg er også på jakt etter et til min, men har ikke funnet det rette ennå..

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...