fredag 30. juli 2010

FERIE...

... og jeg koser meg med maling. Sommerværet glimter med sitt fravær, så da er det jo greit å bruke tiden på innesyssler. Her går det i maling og atter maling:-) Denne gangen er det konsollbordet på kjøkkenet som har blitt hvitt.

(ikke se på støvet der skuffene skal være hi hi)

Slik så det ut før malekosten fikk svingt seg. Og slik ble det:Skuffene er brune kurvskuffer, lurer på om jeg skal spraye de hvite. Hva syns dere? Her viser det ikke helt hvordan de ser ut, fikk så lyst å redigere bildene litt:-)Har prøvd å pyntet litt men uansett hva jeg gjør så viser de stygge ledningene fra TVen... Fant ut at jeg ikke skulle mase for mye på mannen i dag, han har nemlig bursdag. Så du snille mannen min;GRATULERER SÅ MYE MED 34 ÅR I DAG!!
På søndag blir det bursdagselskap for deg.

Fikk faktisk en gave fra han i dag, men den skal jeg vise dere en annen dag. Det var noe som jeg har ønsket meg lenge;-)Ønsker alle en fantastisk helg og fredagskveld, med eller uten sol
2 kommentarer:

 1. Hei,
  Hus i Danmark neste sommer er en bra plan - og fint å ha noe å se frem til :)

  Glemte å si hvor flott konsollbordet ble etter du malte det - usikker på om jeg ville gjort noe med korgene - men mest sannsynlig hadde jeg nok tatt dem hvite. Eller muligens blank svart - men det er jo fordi vårt hjem ikker er helt hvitt (langt i fra) :)

  Gratulerer til mannen din og ;)

  SvarSlett
 2. Så flott det ble! Deilig å kunne pusse opp noe man allerede har, er desverre dårlig på det siden jeg ikke er noe flink å male! Har en seng som skulle hatt seg noen strøk-men tingtartid!!

  Klemmer♥

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...