tirsdag 27. juli 2010

FØR OG ETTER BILDER AV SPEILKOMMODEN

Endelig ferdig med noe av malingen jeg har planlagt at jeg skal få ferdig i løpet av sommeren. Ser ut for at jeg kanskje kan bli ferdig, for med dette været så er det ikke så spennende å være ute.
Vet ikke om dere husker at jeg skrev i ett tidligere innlegg (eller til nye lesere) så fikk jeg en speilkommode, spisebord og stoler gratis:-) Men det trengte å bli avsyret for å bli malt på nytt.


Slik så den ut da mannen var ferdig med avsyringen og du kan si at den trengte sårt til å bli malt. De som hadde den før har antagelig sandblåst den en gang og har dermed ødelagt hele treværket. De flotte utskjæringene er nesten helt borte og malingen som de hadde brukt boblet over alt.(har visst ikke klart å holde kameraet helt rett hi hi)

Her ser dere hvordan den ble etter 1 strøk med grunning og deretter 3 strøk med maling. Syns den ble ganske så flott i forhold til hvordan den var. Har pyntet i "hu og hast," måtte jo få tatt noen bilder hi hi. 
Nå gjenstår bare bordet og stolene å få avsyret og malt, så er iallefall det ferdig:-)

Mannen er borte til torsdag så jeg er gressenke for tiden, men skal kose meg med bloggene deres og kanskje litt TV. Nå bestemmer jeg hvilken kanal...

god tirsdagkveld3 kommentarer:

 1. Å WOOOOOOOW!!!!
  Dååååååån!!!
  Dette vart lekkert!
  Å snakk om make over!
  I LIKE:)

  Nyt kvelden♥

  Klem frå Astrid:)

  SvarSlett
 2. Åh så fiiin den ble : D Hærlighet hva hvit maling kan gjøre ; )
  Kos deg med fjernkontrollen i kveld : ) '
  Klem Tove

  SvarSlett
 3. Hei og takk for hyggelig besøk på bloggen min. :)

  De "muffinsformene" kjøpte jeg hos Glass Thomsen i fjor. Det er ildfaste former, men jeg må innrømme at jeg har brukt dem til alt annet enn å bake muffins. Usikker på om det går, for de er jo i glass/porselen (eller lignende ;)). Man kunne vel fort bli sittende og spise muffinsene med skje?! :) Men de er populære når vi skal spise is. Guttene vil ha blå, jentene rosa, og så ender vi voksne opp med hvite. :))
  Vet dessverre ikke om de fremdeles selger dem.

  Utrolig nydelig skjenk! Virkelig et stasmøbel! :)

  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...