tirsdag 20. juli 2010

INNLEGG NUMMER 100...

...ble det visst i dag hi hi. Det er litt rart hvordan det har utviklet seg fra jeg begynte med bloggen. Tror jeg hadde 2-3 innlegg på en måned i begynnelsen, det er først i fra midten av april dette året at jeg fikk besøk på bloggen hi hi. Ikke var jeg særlig flink til å besøke andre blogger heller, men i dag har jeg stor glede av blogging:-)


Var å kjøpte noen gamle møbler på søndag og denne kommoden var en av tingene. Den har som sagt stått i ett hus fra 1914, men hun som eigte denne flyttet i huset i 1920. Så han som har huset nå, antok at kommoden var fra rundt den tiden. Det kommer ikke så godt fram på bildet, men den har en lys grønn farge og det mangler 1 orginalt håndtak til den nederste skuffen. Syns den var sjarmernde uansett:-)En gammel "svintung" telefon fikk også være med hjem. Ville igrunnen hatt en som kunne henge på veggen, men fant ut at denne fikk duge.Ett gammelt vaskebrett ble også med hjem. 


En gammel Tou bryggeri kasse fikk jeg også med meg. Denne er fra engang mellom 1914 og 1920. Det var nemlig de som eigte Tou Bryggeri (var ett lokalt ølbryggeri) som bygde huset og da de flyttet i 1920 så ble denne kassen stående igjen... Ett bord med klaff på hver side kjøpte jeg også. Ser at jeg glemte å ta bilde av en liten håndlagt barnestol som jeg også kjøpte.
Nå står alt i garasjen å flyller, trenger en skikkelig omgang vask før det evt kommer inn i huset. Har ikke helt bestemt meg hva jeg skal gjøre med det...male eller ikke male, eller om jeg i det hele tatt skal beholde det selv. Du vet, kjøpe først - så tenke om en egentlig vil ha det... 

god tirsdagskveld
skal du se fruene?

5 kommentarer:

 1. Hei,
  takk for koselig kommentar - ja, skal se fruene :)

  Men nå må jeg jo spørre hvor dette huset er, er det bekjente av deg, eller er det flyttesalg, eller hva??? (hehehe... galskapen kribler i meg i dag) ;)

  SvarSlett
 2. Likte veldig godt Tou-kassen, forresten ;)
  Og, du, du må blogge barnestolen også - elsker barnemøbler :)

  SvarSlett
 3. Kjempefine ting du har kjøpt deg☺☺

  Lika so godt slike klaffebord!! Såg eit på bruktbutikken her om dagen, men det var dessverre reservert :(

  Klem M♥

  SvarSlett
 4. fantastiske møbler ;) kommoden var kjempeflott og et sånn vaskebrett har jeg lett lenge etter ;) du vet visst å gjøre gode kupp ;) jeg syntes absolutt at du skal beholde dem selv ;)

  klem fra porsgrunn

  SvarSlett
 5. Kjempe flotte ting då!!! Komoden va kjempe fin♥
  Ha lik Tou kasse eg og, fekk av bestefar for mange år siden;))

  Klemz!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...