onsdag 14. juli 2010

JEG HAR FÅTT...

... min første utfordring:-) Denne har jeg fått fra skjønne Astrid med bloggen Lisje Astrid´s husblogg. Hun har en blogg som er  verdt å besøke. Den er bare helt nydelig.


Denne utfordringen gikk ut på at jeg skulle svare på noen koselig spørsmål...

MORGENDAGENS NEDTUR:

Det må nok være at ikke mannen og store engel var hjemme da lille engel og jeg stod opp til strålende sol og over 20 grader.

UTENFOR MITT VINDU:

Der står en 100 år gammel dør som jeg ikke helt har bestemt meg for hva jeg skal gjøre. Tenkte å bruke den som "pynt" bak sommerblomstene!? Har du noen bedre forslag, så setter jeg pris på nye ideer:-)PÅ FJERNSYN I GÅR:

Ble ikke tid til noe fjernsyn i går, var på besøk hos min mor og da vi kom hjem var det en hel del som skulle gjøres etter alt besøket vi har hatt i den siste tiden.
Blogging ble heller prioritert:-)

JEG HAR PÅ MEG:

Uff, godt dere ikke kan se meg hi hi. I dag har jeg hatt fri og da blir det som oftes slapp av klær.. singlet fra Odd Molly og en 3/4 bukse. Ikke noe spennende i dag.I DAG SKAL JEG:

I dag har jeg hatt besøk av en god veninne og vi satt ute og koste oss i solen. Så koselig! Senere har lille engel og jeg vært ute å gått tur sammen med Alexander, mormor og tante.
Kvelden skal bare brukes til å slappe av og vente på at store engel og mannen kommer hjem fra Danmark.

MEN JEG VIL HELLER:

Ingenting, tror jeg... Kunne forresten godt ha hatt en hvit trepaviljong fra Plantasjen med vegger, tente lykter og bare kos sammen med familien drømme drømme... Måtte bare si det om det plutselig skulle være noen i det langstrakte land som skulle ønske å gi meg en slik hi hi. Det er jo lov å drømme:-)I VINDUSKARMEN STÅR:

Faktisk nesten ingenting, bare litt rot... Har en kattunge som syns det er veeeelig kjekt å ta alt som står i vinduene, har derfor fjernet det meste i påvente av at han skal bli voksen:-)

I HELGEN SKAL JEG:

Jobbe!! Øh hadde ikke vært feil å hatt fri, men har du butikk så må en fint stå på og brette opp armene uansett. Søndagen skal jeg bare nyyyte sammen med familien - jippi!!MORGENDAGENS LYKKE:

Hmmm skal til dyrlegen å kastrere Pusi hi hi, får håpe at det kan være en form for lykke... Har nemlig tatt han i å tisse der han ikke skal, så det mååå bare ta en slutt!! Æsj, er bare så utrolig ekkelt!!!!

DETTE BILDE HAR DERE ALDRI SETT FØR:Dette er en av pikeskoene som kommer fra danske Angulus til høsten, syns det er utrolig flotte... Så nå har dere fått sett en sko som ingen andre utenom vi som driver butikk har sett:-)

Denne utfordringen gir jeg videre til Pippilotta, som har en utrolig flott blogg og ikke minst at jeg kjenner hun som skriver den. 
Tar du den C?

God sommeronsdag til alle4 kommentarer:

 1. åhhh, åndenød av de skoene...

  SvarSlett
 2. Tuusen takk for den, tar den jeg:))
  Kjekt at du og hadde fått deg en dør, her holder vi på å bygger levegg og gjæreder om en aen, så planen min er å ha den bak i hagen når den en gang blir ferdig:))
  God natt, nå e eg trøtte herlig med mye sol i dag men kjenne at eg har vært ute heile dagen!

  Klem!

  SvarSlett
 3. Hei :)
  Så mye flott dere har, gleder meg til og se enda mer imellom når tiden er litt bedre. Ha en flott kveld :)

  SvarSlett
 4. HEI du gode♥

  Kjmepe kjekt å vite meir om deg:)
  Ser ut til at du har hatt ein kjekke dag i dag;)
  Herlege bilder!
  Å dei skoa...Ah!I LIKE;)
  Takk for gode ord både inne hos meg og her hos deg♥

  Nyt gode sommardagar:)
  Det skal eg;)
  Er snart tilbake:)

  Klem frå Astrid♥

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...