torsdag 29. juli 2010

KNAGGREKKE...

... er noe vi har manglet lenge. Har med litt flau stemme sagt til gjester *ehh har hatt det litt travelt i det siste og har ikke fått hengt opp knagger... bare legg jakken din over barnevognen.* Men endelig har den kommet opp på veggen.


Vi selger denne i butikken og prisen er kr 349,- Hvorfor den ikke har kommet hjem før, det er ikke godt å si hi hi. Kanskje noe med at *tar den med i morgen når jeg skal på jobb...*Lyslykten/vasen ble også med hjem fra butikken, denne til den nette sum av kr 59,- Sinkskiltet koster kr 49,- Alt fra Bloomingville.
Denne knaggen har vært på veggen en stund, pynting ble prioritert før gjestene sine jakke *fnis*Vil ønske alle mine nye lesere og følgere hjertelig velkommen!! Blir helt overveldet jeg når jeg ser hvordan telleren stiger oppover...
Tusen takk for alle koselige kommentarer fra dere, setter utrolig stor pris på hver og en!

Nå blir det en god ukes ferie på meg og du kan tro jeg gleder meg. Tingene ble som sagt ikke helt slik det var planlagt. I morgen skulle jeg vært om bord på Color Lines SuperSpeed på vei ned til Danmark på en ukes ferie. Ting blir ikke alltid slik vi har planlagt og sett for oss... Derfor er detviktig å gripe dagen - 
carpe diem

ha en god torsdagskveld

klem

3 kommentarer:

 1. Hei du gode♥

  Kjempe lekkert og ikkje minst koseleg i gang!

  Gledar meg til nettbutikk;)

  Å JA!Å gripe dagen er viktig!
  Dumt med Danmarksturen da...

  Ønskar deg ein fin ferie uansett♥

  Klem frå Astrid:)

  SvarSlett
 2. God morgen♥

  Takk for fine ord:)

  Tapeten i stova vår er frå Borge.Det er ein tekstiltapet som desverre er gått ut av produksjon:(
  Skulle ha litt til på veggen med nye vindua og fekk beskjed om at dei ikkje produserar den lenger..Det er to år sida vi la den..
  Vi har den på ein endevegg..

  Ønskar deg ein flott fredag♥

  Klem frå Astrid:)

  SvarSlett
 3. Hei,
  ja- skamme seg - tenk å ikke ha fått hjem den nydelige knaggrekka tidligere! Er veldig godt fornøyd med min :)

  Men du, har det skjedd noe mer hos dere - siden dere ikke skal på ferie? Uff, synes dere har hatt nok for laang tid fremover.

  Håper du uansett får nytt fridagene, og Carpe diem - det er et godt råd det. Glemmer dessverre ofte å leve i nuet med alt hverdagsstresset rundt en. Ta godt vare på deg og dine :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...