onsdag 28. juli 2010

MALE MALE...

... det er det det går i her om dagene. Enda en av tingene jeg har planlagt som skal bli hvit er ferdig, denne gangen en pidestall. Tenkte det var greit med noe som var fort gjort :-) (ehh 5 strøk med maling...) Pidestallen var i kirsebær farge, som en del andre møbler her i huset er. Det skal det bli en endring på hi hi.Glemte jo å ta "før" bildet, men du vet... kirsebærfarge. Den har en glassplate på toppen og en lenger nede, noe som jeg ikke helt liker. Har nå lagt under ett hvitt ark på den øverste, men vet ikke helt om jeg skal sprayet glasset hvitt. Går det an?Pletter i luften og krona er ny i dag, krona er forresten fra butikken. Når det gjelder planten så får vi se hvor lenge jeg klarer å holde den i live. Er så kjekt å kjøpe noe nytt etter at en er ferdig, selv om det ofte blir at jeg kjøper først - så bli ferdig en eller annen gang hi hi.

 

Foreløpig så står den ved siden kommoden. Jeg måtte flytte bryllupsbilde for kommoden ble rett og slett for høy til at det kunne henge der det tidliger har hengt. Fant ut at det var bedre det hang her (var en spiker fra før), enn at det stod på gulvet i påvente av en ny plass. Har en liten engel som syns det er forferdelig morsomt med tusjer og kulepenner hi hi. Noe andre møbler i huset har fått erfare. I morgen er min siste arbeidsdag før ferie, gleder meg :-)

Ha en fortsatt god onsdag.3 kommentarer:

 1. Wow så flott den sjenken blei!!! Du er god å få det til, går sikkert fint å spraye glasset...eg har sprayet glass, men det var med frost spray då...
  Her males det også, det kan eg lova deg, har mala gjærde i hele dag, 20 m...men ennå gjenstår det 140 m når resten kommer opp:(
  Off kjenne at eg e litt lei av maling nå....men d går fort over:))
  Du e heldig som ska ha ferie nå...eg begynne på mandag igjen:((( Jaja snart høstferie..hehe..

  Ha en fin kveld
  Klem!

  SvarSlett
 2. Så fint det ble både med pidestall og sjenken. Veldig koselige bilder! :)

  SvarSlett
 3. Skålene er kjøpt på Smak i sandnes, kjempe greie, bruker de masse både til baking og andre ting, det er lokk til alle også, ganske greit viss du har salat eller noe til overs og vil ha i kjøleskap. De selges i 4 pkn, de støreslsene jeg viser på bilde:))

  Klem!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...