fredag 16. juli 2010

HJERTERANKE...

(måtte forandre overskriften, hadde skrevet feil navn på denne søtingen hi hi. Takk Marny Alice fra Kalas mystiske hjørne)
...er jo bare så søt, syns jeg. Denne fikk jeg da min mormor døde, hun må ha hatt den en stund for den er virkelig stor og flott. Håper at jeg klarer å holde liv i den:-)


Jeg har plantet den om i en pokalurne. Skal denne ha mye eller lite vann? Har en fra før, men har ikke fått den skikkelig til. Så en annen ting, tenkte om jeg skulle ta avlegger, men så er spørsmålet, hvordan gjør en det hi hi? Har ikke sååå grønne fingre. Så er det noen der ute som har erfaring og vil dele den med meg, så sier jeg tusen takk!
En annen ting jeg fikk etter min mormor er dette søte dynetrekket. Tenkte om jeg skulle sy noen putetrekk til jul? Får se hva jeg får til, er nok ikke en kløpper med symaskinen hi hi. 
Har fått endel andre ting også, men noe skal jeg spraye hvitt... så det kommer i ett senere innlegg.
Har ikke fått vist dere den søte lykten mannen hadde kjøpt til meg da han og store engel var i Danmark. Syns den var søt:-)
I kveld etter jobb var jeg i ett gammelt hus i Stavanger fra 1914, de skulle selge en hel del gamle møbler - jippi! Fant mye flott som jeg (les; mannen) skal hente i morgen. Blir nok ett innlegg om det i morgen:-)

Vil ønske alle en god natt, nå er det snart helg igjen.
Tiden flyr....4 kommentarer:

 1. ......er det Pletter i luften??? Trudde det var hjerteranke eg...???
  Eg har nett laga eit innlegg om det eg trudde var Pletter i luften..
  Prøv å google det og sjå ka som kjem opp☺ Både ang sort og stell☺

  Nydeleg er den vertfall☺
  Eg hr både ein slik, og den som eg kallar Pletter i luften☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. ☺ Får håpe eg har rett no då...
  Eg veit egentleg ikkje mykje om stell av den..kanskje eg bør sjekke det sjøl sia eg har ein eg og☺
  Eg bruke å google det eg lurer på, finn stort sett svar☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 3. Oooh! det der gamle huset hørtes spennende ut! Beklager, kan ikke hjelpe deg med plantestell - jeg myrder de stakkarne som er så uheldige å bli kjøpt av meg i et svakt øyeblikk...

  SvarSlett
 4. Ang. ceropegia alias Hjerteranke, så skal den ha vann ca 1-2 i mnd, den liker å tørke godt ut mellom vanningene. Den tåler både sol og skygge men gjerne en mellomting.
  Stiklinger kan du ta ved å legge en gren oppe på jorda i krukken, da slår den rot etter hvert, da er det bare å klippe den løs fra resten av planten og potte den i egen potte :) eller så kan du klippe av stenger som du setter i vann, (det har jeg óg gjort, funket fint det også), når de slår røtter, som kan ta noen uker, så er det bare å potte de.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...