lørdag 31. juli 2010

REGN OG ATTER REGN

Kan ikke si at jeg har vært heldig med været til nå i ferien min, men det er deilig å bare være sammen med familien. Ha tid til lange frokoster og mye kos.


I dag har vi bakt rundstykker og kanelsnurrer - som vanlig hi hi. Er ikke så veldig flinke til å prøve noe nytt, samme oppskriften hver gang.Siden det har regnet i nesten hele dag, har vi fått gjort en hel del inne. Ting som ikke blir prioritert i den daglige hverdagen. 2 søppelsekker med babyleker er blitt pakket bort i dag. Merkelig hvordan det alltid har en tendens til å samle seg opp.Vi har hatt koselig besøk i kveld av min mor og tante, så nå skal resten av kvelden brukes til å bare slappe av. Rett og slett nyte at det er ferie og fri.

Ønsker alle en god lørdagskveld

2 kommentarer:

  1. Mmm det såg godt ud, me har og bakt idag...noge må me jo finna på i detter herliga sommerværet:)) Når eg bakte idag så sko eg prøva meg på de der fancy så du har på nederste bildet, har sett det før her inne os deg, men eg fekk d isje t...ka gjørr du?

    SvarSlett
  2. Så kjempe godt ut! Tenker dere fikk en koselig kveld :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...