onsdag 7. juli 2010

SÅ VAR DET GJORT OGSÅ...

I dag har min mor og jeg vært på jobben til min far og ryddet pulten... Enda ett kapittel er avsluttet, men minnene vil for alltid følge oss - gode minner:-) Det ble enda litt mer virkelig at han ikke er blandt oss lenger da vi gikk ut fra arbeidsplassen hans med alle hans personlige ting.


En duk fra Kid fikk være med hjem, så at de hadde 50 % på alle sommervarer, syns jeg har vært heldig som har funnet så mye på salg i det siste:-) Det bruker egentlig ikke å være meg, for typisk at jeg alltid finner noe som er til ordinær pris.I mangel på sommerværet så har jeg lagt duken på kjøkkenbordet, litt sommerstemning vi jo ha. Har vi det ikke ute, så skal vi iallefall ha det inne:-)

Ønsker alle sammen en fin fin onsdagskveld

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...