onsdag 21. juli 2010

VASKING PÅ HØYT PLAN...

Fridagen min går mot slutten men det har vært en flott dag. Har fått vasket noen maskiner med klær, vært ute på kos sammen med ungene, min mor og min tante. Vi var å framkalte 297 bilder og det skal sies at da min mor skulle betale, så sa dama bak disken: "Hadde det vært over 300 stk så hadde det kostet kr 1,- pr bilde." Det er jo litt forskjell på kr 350,- og langt over kr 600,-  Ha ha kunne hun ikke sagt fra om det da vi holdt på å plukke ut hvilke vi skulle framkalle, hadde jo ikke vært noe problem å finne 4 til... Syns av og til at de bak disken er helt bak mål... hva syns du?
Nok om det, det var dagens klaging hi hi.


Er det noen som klarer å skimte hva det er på bildet?Mannen som holder på å vaske "hunderommet" med høytrykkspyleren... Ja du leste riktig hi hi. Han har koblet den til varmt vann og jeg har blandet opp husvasksåpe fra Durance. Det var så mye damp der inne at vi nesten ikke klarte å ta bilder.Vi har for tiden 2 Rottweilere, den ene er min og den andre var min fars. Den bor for tiden hos oss, men regner med at den skal ned til min mor etterhvert. Hunden(e) har sitt eget rom som ligger rett ved siden av kjøkkenet. Her har vi pusset opp med fliser slik at det skal være enkelt å holde rent. Vi har ikke hunden inne... men den har sitt eget rom med egen utgang og en stooor garde.
Flere ganger i året så vasker mannen rommet med høytrykkspyleren, så tørker jeg etterpå. Deilig nå som det er varmt ute + varmekabler på fullt, da tørker det fortere.Små englene har funnet fram stolene og sitter å koser seg i solen som faktisk tittet fram:-)

Nå skal jeg slappe av med en varm kopp kaffe og besøke alle dere andre søte der ute.
Venter på Brothers & sisters, følger du med?

god onsdagskveld


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...