onsdag 4. august 2010

BLÅBÆRSAFT FRA IKEA

Sist vi var på Ikea så kjøpte jeg med hjem en flaske med blåbærsaft. Den ble satt i kjøleskapet da vi kom hjem og rett og slett glemt. I går da vi skulle ha vaffel ute i det gode været, kom jeg plutselig på saften.


Kjempegod var den jo, med maaaasse isbiter i. Må nok kjøpe mer ved neste besøk;-) Mannen holdt på å legge belegningssteiner, og da er det jo kjekt med en liten pause med vaffelspising. Alle dere som har feriert i Danmark kjenner kanskje igjen smørpakken?... Kærgården - mannen er dansk og kjøper alltid med seg smør fra Danmark.I kveld blir det nok en *date* igjen med Jordan, mannen har avsyret stolene og bordet som jeg fikk for en stund tilbake. Gleder meg, skal bare få i meg en matbit først.  Uten mat og drikke, duger jo helten ikke hihi.Ett før-bilde av stolene, så du ser jeg har ett godt stykke arbeid foran meg... men koser meg rett og slett med malingen.
Nei da må jeg avslutte dette innlegget, mannen har lagt deilig mat.

ha en god onsdagskveld

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...