mandag 16. august 2010

DA VAR VI IGANG

Så er hverdagen her igjen, både på godt og vondt. Det var ganske godt å komme i gang igjen etter to uker med ferie. At lille engel skulle bli syk i løpet av natten av forkjølelse og feber, det var ikke helt som planlagt. Da ble det en ekstra dag hjemme for mannen.
Store engel hadde sin første dag i fjerde klasse i dag:-) 


Så har vi begynt i stuen og som dere kan se har vi ett godt stykke  arbeid foran oss. Må nok få hjem en tapetfjerner, ser ikke syn på å stå å skrape... Akkurat nå skulle jeg ønske at stuen var litt mindre enn sine 60 kvm.


Her ser dere karnappen som skal bort og erstattes av en dobbel terassedør. Det tror jeg vil bli bra.
Grugleder meg framover med jobbingen i stuen, det blir merkelig å skulle pusse opp noe uten min far. Han var alltid på plass med sitt gode smil og sin kunnskap. Ikke var han snekker, men "du og du" så flink han var alikevel. Mannen og jeg har vært så heldige å få lære myyye av min far, så vi går på med godt mot:-)


(ikke se på rotet ved trappen, sko og barnehagesekk har en tendens til å samle seg der hi hi. 3 lamper som skal sprayes hvite har ikke kommet lenger...)

Gleder meg så til mursteinene og ovnen skal bort. Noe skal stå igjen og pusses opp, men det skal bli hvitt! 
Da har dere fått sett noen bilder av hvordan det ser ut hjemme hos meg i stuen akkurat nå - "bomba" hi hi.

Med dette så ønsker jeg deg en god ny uke

1 kommentar:

  1. SE her ja..her var det aktivitet :)))
    Legger meg som følger så jeg kan følge med dine prosjekter ;)
    Ha en fin fin dag.

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...