onsdag 11. august 2010

DEN STØRSTE GLEDEN...

... en kan ha, det er å gjøre andre glad:-) Dette ordverset er jeg så glad i. Hva er vel større lykke enn når en har gjort noe for en annen person og en kan se at det blir satt stor pris på, eller når man har leita lenge etter den perfekte gaven og personen blir kjempeglad? Det er glede det... 


I dag var det jeg som skulle bli overrasket og veldig glad;-) Mannen kom hjem med ny peis til stuen og en overraskelse til meg. Tenk at han har vært på Home & Cottage og handlet til meg.Viste han i går kveld at jeg ønsket meg en slik lykt (eller som mannen sier; blikkboks *knis*) enten med stjerne eller fisk, og hva kommer han hjem med i dag? Jo en stor lykt med stjerne og ett lys til. Gjett om det var en her som ble utrolig glad - tusen tusen takk du snille mannen min!
Små og store gleder i hverdagen trenger vi alle, kjenner det hjelper så utrolig mye på humøret hi hi. Mammaen i huset går rundt å smiler...god onsdagskveld til alle dere søtinger

ps tusen takk for alle kommentarer fra dere, blir så utrolig glad for hver og en.
3 kommentarer:

 1. Hva kan jeg si, annet enn hold fast på den gode mannen!!! hihi ;) Herre man, tror jeg hadde dødd om min hadde kommet hjem med de tingene! (men han er god på andre ting altså!) Den lykta er utrolig fin, har sett at andre har vist den på bloggene sine og. Hvor ligger Home & Cottage? har visst gått meg hus forbi...

  Blir spennende å se bilder fra oppussingen av stuen når dere kommer så langt - åh til hvit peis sier jeg bare! høres flott ut!

  Tusen takk for koselig hilsen ang. turen vår, skal prøve så godt jeg kan å gjøre den fantastisk for alle de involverte :)

  Ønsker deg og dine en flott uke. Klem, M.

  SvarSlett
 2. Så snille mannen din e!!!
  Ønske meg og sånnei lykt, nancy hadde og kjøpt sånnei i sommer med fisk tror eg:)) Har de Home & Cottage butikk her???
  Vett du ca mål på dørå? E d skyvedør eller sånn dobbel vanlig? Kunne godt tenkt oss å kjøpe den viss den passer inn på målene i utestuen:))

  Klem!!

  SvarSlett
 3. Ja, dette må vel være en mann verdt å ta vare på? :) Koselig at lykten og lyset vårt ble tatt imot med sann glede hos deg - er sikker på at begge to vil trives godt! Ønsker deg en strålende fin torsdag!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...