torsdag 12. august 2010

EN SNIKTITT PÅ SPISEBORDSTOLENE

To av stolene er ferdig malte og to er blitt grunnet og trenger to strøk til. To mangler tre strøk, så er jeg ferdig. Har ikke hatt helt "lysten" på å male de siste dagene, men i dag fikk jeg da svingt kosten litt.


Skal trekke om setene, men har ikke helt bestemt meg for hvilken farge det skal være eller om jeg skal ha mønster på stoffet. Har noe hvitt linstoff som jeg tenkte jeg skulle bruke nå i første omgang.Men kanskje det blir for mye hvitt? Hva tror dere? Har dere noen andre forslag, så kom med dem. Blir glad for alt:-) Har litt tid til å tenke på det nå når vi fant ut at stuen skal pusses opp.
Vi titter på vindu men det er jammen meg ikke enkelt. Er jo sååå mye å velge mellom. 

Mannen lager middag og det skal bli deilig med noe mat.

ha en god torsdag, når er det snart helg igjen

3 kommentarer:

 1. Så flink du har vært. Driver å maler i kveld jeg også. 2 nattbord, et vitrineskap og en sjenk. Ikke alltid jeg har lyst heller, men da gjør jeg bare noe annet og venter på at løssta skal komme att.
  Hva med linstoff på stolene?

  Klemmer fra Lena

  SvarSlett
 2. Hei♥

  Veeeeldig fie stolar!
  Ah!Kvit lin er kjempe fint!Og det meste viser..Men,eg hadde nok valgt det;)

  Takk for gode ord frå deg♥

  Vindua vår er bestillt etter mål hos ein lokal og er eit produkt av H-vindu..

  Tippar dokke finn ut av det...For dette kan du;)

  Lykke til♥

  Klem frå Astrid:)

  SvarSlett
 3. Kjempefine stoler! Blir fint med helt hvite stoler-men litt mørkere linstoff hadde også vært knall! Har spray malet 2 rammer og 6 kurver i dag-deilig å få det gjort!!

  Klem♥

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...