mandag 2. august 2010

ETT TRE MINDRE

Vi har lenge snakket om å sage ned 2 store tre som står i hagen. Hagen er ikke så veldig stor, så jeg syns de skygger alt for mye for solen. Så i dag gikk mannen igang med motorsaga...


Det var ganske høyt, så litt skummelt når første del skulle sages av. Kunne jo risikert at det falt over garasjen, eller i verste tilfelle utover veien. Det skulle tatt seg ut hi hi.
Store engel var ikke helt enig i at treet skulle ned, var visst så gøy å klatre i. Tenker nok at det kommer en trampoline hvor treet stod. Det gamle hoppemonsteret gikk i stykker sist høst, så det ble vel lovt at det skulle komme en ny en til våren/sommeren. Kommer nok ikke utenom det nei, men det er jo så kjekt for ungene.
Spennende var det da toppen skulle ned;-) Ganske mye jobb å sage ned ett så stort tre, men det ble så åpent og lyst etterpå at det er en belønning i seg selv.
Tipper mannen er glad for at det går mot slutter her ja, spurte forsiktig om ikke den store bjørken også skulle felles *smiler,* fikk til svar at jooo jeg kan ta den også, men en annen dag hi hi.

 

Uten mat og drikke, duger helten ikke!  Så greit med noe lettvint fra fryseren. 
Til slutt ett bilde av en liten engel som har lurt seg ut terassedøren på soverommet i dag tidlig. Det var tross alt sol i dag! Krysser fingrene for at det fortsetter utover uken.

ha en god mandagskveld 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...