lørdag 7. august 2010

GANGEN

Tenkte å vise litt bilder fra gangen vår i dag. Her tenner vi stearinlys selv om det er sommer. Solen glimter med sitt fravær, så det ble ingen tur til stranden i dag. Nå regner det ute... Derfor må vi jo kose oss ekstra inne:-)
Er fortsatt tomt på veggene, men har sett noen nydelige rammer fra Riviera Maison som kommer til høsten. Disse skal opp på veggene sammen med ett speil og en hylle. Det er iallefall planen.


Gangen vår er ikke så stor som jeg skulle ønske den var, men slik er det jo når en kjøper ferdig pakke. Vi pusset opp her i påsken, men fortsatt er det noen småting som mangler. For eksempel en lysbryter til utelyset, og det enda jeg bor sammen med en elektriker hi hi.
Kommoden fra Ikea rommer alle skoene, jakkene og luene til ungene. Deilig å ha ett sted å stappe skoene i når de ikke er i bruk.
Vi har satt inn en 100 år gammel dør og mannen måtte da lage karm, for den var selvfølgelig borte. Syns han har vært flink jeg:-) Mangler fortsatt en list ved gulvet under døren, men det kommer...
På bildet ser dere en av tingene som ble med hjem på torsdag. Ett Pappelinateppe og jeg var bare heldig, fikk det nemlig av min snille snille mor:-)Bordet og stolen hadde mannen med seg fra Danmark og jeg har selfølgelig malt det hvitt. Trappen mangler ett strøk til med maling så er den ferdig. Etter at jeg så hvor flott ytterdøren til Astrid med den flotte bloggen Lisje Astrid´s husblogg ble, tror jeg nok at jeg vil male ytterdøren også.

ønsker alle en kos lørdagskveld2 kommentarer:

 1. Å woooooow!
  Den LEKRE gangen da!
  Ah!Golvet,trappa,bordet,detaljane...I LOVE IT!

  NYDELEGE bilder♥

  Nattaklem frå Astrid:)

  SvarSlett
 2. Kjempe flott gang dokke har fått dokke!!! Digge teppe ditt, eg har akkuratt likt bare brunt:)) Dørå va jo kjempe fine, heilt perfect!!!

  Nå må eg hoppa i loppekassen...e sååå trøtte:))
  Ha ei god natt♥

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...