onsdag 25. august 2010

LITT NYTT...

... er alltid kjekt:-) I dag har jeg fri og holder på å vaske klær til den store gullmedaljen hi hi. Jeg reiser i kveld og mannen skal stelle hjemme, så tenkte det var greit at alt av klær var vasket. Ellers så har det blitt litt rydding på kjøkkenet, blir ganske rotete når vi ikke kan være i stuen. Heldigvis har jeg ett ganske stort kjøkken;-)


Var en tur innom Krims og krans og måtte bare ha med meg denne flasken med rabarbra saft, flasken er jo flott i seg selv.En ny liten kasse fikk også være med hjem. Har satt saften og norgesglass oppi foreløpig. Det får være godt nok til jeg kommer hjem igjen, har det rett og slett litt travelt i dag.Nye putetrekk ble også med i posen. 
Har egentlig ikke tid til dette innlegget hi hi, må pakke, hoppe i dusjen, ned til min mor å spise middag, fotballkamp med store engel og møte med veninnegjengen før jeg snur nesen mot Oslo. Blir nesten som en liten "husmorferie" hi hi. Gleder meg:-)

ha en god onsdag

Skal se om jeg ikke kan få tatt noen bilder på messen. 

3 kommentarer:

 1. Hei,
  takk for hilsener :)
  Skal virkelig gjøre et forsøk på å komme innom når jeg vet du er der, men foreløpig har jeg et alvorlig kjøpestopp/spareforsøk å forholde meg til ;P Får se hvor lenge det varer...

  Krims krams? har ikke hørt om butikken en gang - hehe, men har ikke råd å sjekke opp den heller ;)

  God tur til Oslo, venter i spenning på bilder - en sånn messe må jo være en drøm å være på. Kos deg masse, "husmorferie" er deg vel forundt :)

  SvarSlett
 2. *den rabarbrasaften så jo bare himmelsk ut da*

  SvarSlett
 3. Travel du...hihi..himmel som du skal rekke ting.
  Koselig at du stakk innom med fiiine bilder!

  God Tur og kosa deg masse, blir sikkert en stor fornøyelse!!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...