søndag 8. august 2010

NY HYLLE PÅ KJØKKEN

Jeg har (les; mannen) har hengt opp ny hylle på kjøkkenet, satte denne bare rett under den andre. Pynter ganske godt opp på en ellers naken vegg hi hi.


Har tatt en avlegger fra Dronning Ingriden min, venter i spenning om den vil overleve. Dette er andre forsøket... I den andre Green gate koppen har jeg forsøkt meg på avlegger fra hjerteranken, men det ser ikke for godt ut enda ihvertfall hi hi. Mine fingre er ikke alltid så grønne som en skulle ønske.Denne søte MILK muggen var også en av tingene som fikk være med hjem torsdag, sammen med GODIS skålen.Dette er ett av merkene vi håper at vi kan få inn i butikken til høsten - det hadde jammen meg vært kjekt dere!!

Nå skinner solen her og da må en ut å nyte det mens en kan.
Ønsker DEG en riktig god søndag.

Vi skal på middag til min søster i dag - KOS.

1 kommentar:

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...