søndag 22. august 2010

NYE KRUKKER...

... ble kjøpt i dag til søyleepletrærne. Det var ikke så enkelt som jeg trodde, for de var ganske utsolgte for så store krukker. De kan plantes i 20 liters potter men de anbefaler 50 liter. Da ble utvalget med en gang mye mindre, så er det jo ikke å glemme at vi er på slutten av sesongen heller.Valget falt på disse to her. Var veldig usikker i butikken for det var jo ikke slik jeg hadde sett for meg at de skulle se ut hi hi, men da vi kom hjem og fikk plantet epletreet oppi så syns jeg det ble ganske fint:-) Til våren skal jeg plante noen søte rosa sommerblomster rundt stammen.
Bildet er tatt nå i kveld og det regnet kattunger, så det ble ikke så bra. Vet ikke helt om de skal stå der heller.Vi hadde liten tid før de stengte, men jeg klarte jo å få med meg denne dekkstolen i venstre øyenkrok da vi var på vei ut. Så den måtte jeg absolutt ha med meg:-) Lille engel syns det var veldig stas med ny stol. 
Kjøpte også to rosetre med hjem. En Astrid Lindgren og en Pascali. Pascali rosen er en langstilket rose med store hvite blomster. Det blir spennende å se om det kommer noen blomster før vinteren.

håper du har en fin søndagskveld

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...