fredag 6. august 2010

PUSS & KRAM...

... stein fikk være med hjem i dag. Syns de er så søte disse steinene med en tekst. Måtte en tur innom butikken i dag og da ble det jo også litt tid for andre butikker også. Men med en 2 åring i hånden begrenser det seg hi hi.Søte muffinsformer og servietter fikk jeg iallefall med meg i farten. De må nok snart prøves ut;-) Kanskje i helgen? I dag har jeg hatt ferie i en uke og på mandag er det jobb igjen... Tiden har gått så utrolig fort, har ikke fått gjort alt jeg hadde planlagt, men det får vi rett og slett ta utover høsten.Helgen skal bare brukes til å kose meg sammen med resten av familien, og etter hva jeg har hørt skal det komme fint vær;-) Kanskje vi tar en tur til stranden?

ha en god helg 

vil minne om giveawayen min - trykk her

1 kommentar:

 1. Hei♥

  Å ja!Tida går fort når man har det gøy..

  Desse steinane er berre så fine!

  Tusen takk for alltid så fin ord frå deg..
  Set stor pris på deg♥

  Døra har eg mala med oljemaling for ytterdører og vinduskarmar ute..(Drygolin)
  På insida hadde eg eitt strøk med denne malinga.så var det tomt!
  Dei to neste strøka tok eg med vanleg interiør vannbasert maling..

  Ønskar deg ei herleg god helg♥

  Klem frå Astrid:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...