mandag 9. august 2010

SKULLE BARE...

... hente noen norgesglass hos en dame på Sandnes i dag. Hun skulle gi dem bort og jeg sa jo ikke nei takk. 
Lille engel har hatt innkjøring i den nye barnehagen i dag og da vi kom hjem var det rett i bilen på tur. Neste stoppested Stavanger, der gikk vi rundt i byen og tittet litt i butikker.


Kom forbi MyCinnamonGirl butikken og der var det 50% på alle klær:-) De var jo typisk utsolgt for de størrelsene som jeg skulle ha, men fant en tunika til store engel (hadde håpet på at de kunne vært like). 
Denne blir god til å ha på skolen. Tenkte om jeg skulle finne en brun tights til, slik at hun kan bytte på å ha tights eller jeans til. Tror det blir bra;-)
Litt "innabords" må en jo ha når mamma plutselig finner ut av at hun må inn i ihvertfalllen butikk til - noe som resulterte i flere... hi hi. Mannen og lille engel stod tolmodig å ventet på mamma. Skulle jo bare hente norgesglassene... 
Fikk med meg hjem 2 nye Green gate kopper (som skal innvies i kveld) og en piskeskål fra Ib Laursen. Litt snurt hi hi, hadde håpet på at jeg også skulle finne muffinsskålene fra Ib Laursen i lyse rosa, lyse blå og hvit, samt lyse rosa mugge fra samme leverandør, men det gjorde jeg ikke. Må kanskje bestille det på nettet? Var også innom en butikk i Sandnes som selger Riviera Maison i håp om at de hadde fått inn noen nye høstvarer, men bedre lykke neste gang.


Nå skal mannen og jeg kose oss med innholdet i skålene, brus og en film. Feirer at jeg skal ha en uke til med ferie!! (skulle begynt i dag)

god mandagskveld og uke fra meg til deg;-)

2 kommentarer:

  1. Fin den tunikaen! Jeg så den også på 50% salg på ferie, men fant heller ikke str til victoria, så jeg kjøpte ikke.. Fine skåler du har fått tak i:)

    SvarSlett
  2. Eg har også drukke te av akkurat samme GG kopp ikveld-mens eg såg på Greys☺

    Kjempefin tunika☺

    Klem M♥

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...