søndag 29. august 2010

SLITEN, MEN FORNØYD...

... kom jeg hjem i går kveld i eleve tiden. Da var messen over for oss for denne gang, men alerede i januar setter vi kursen tilbake igjen. Vi er veldig fornøyd med innkjøpene vi har gjort, så er det jo bare å krysse fingrene for at kundene våre syns det samme:-)


Kusmi tea vil komme i butikken om ikke alt for lenge så da har vi både flotte te kopper fra Bastion Collection og te til å ha oppi koppen. Mange spennende smaker kommer:-)Christmas tea er bare en av mange vi får inn. Får også inn gavepakninger med små bokser med forskjellige sorter te med tilhørende tesil. Flotte som gave eller som "startsett" dersom du ikke har funnet din favoritt.


Dette er barnetreskoene:-)

De populære treskoene fra a.nordin kommer også inn nå til høsten. Både til mor og datter:-) Disse gleder jeg meg til, gjett om det er noen som skal få nye tresko da? Jepp, det blir nok til at jeg skal ha ett par i butikken, slik at jeg kan reklamere til alle dere kundene som stikker innom hi hi.Denne råtøffe "vintertreskoen" kommer iløpet av november. De "vanlige" treskoene kommer engang i løpet av neste måned håper jeg.En liten titt på noe av det som kommer til våren, lekre farger i sarte pasteller. Og du, de var bare helt fantastiske å ha på foten:-) Bare vet at de kommer til å bli en stor favoritt hos meg.

Eller så har vi vært på innkjøp av vår/sommerklær fra Tina Wodstrup og jeg kan love dere at der var det myyyyye fint, som alltid! Både til gutt, jente og baby...

ha en super duper kveld 


1 kommentar:

 1. Velkommen hjem:) Så gøy det må være og få vært med på slike messer... ♥
  Treskoene var superfine, wow!
  Gleder meg til og se alt det nye som kommer inn til dere:))

  Ha en herlig, ny uke!

  Klem line

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...