torsdag 19. august 2010

SØYLEEPLE TRE

I dag har jeg vært å kjøpt søyleeple tre til englene. Har lett og lett rundt på forskjellige plantesenter, men ingen hadde denne sorten. Men i dag hadde jeg lykken med meg, og med hjem ble 2 stk. Ett Flamenco og ett Bolero. Disse er så kjekke for de kan plantes i krukker, helst over 50 liter. De vokser kun i høyden og det er minimalt med gjødsling og beskjæring. Perfekt for meg hi hi. Så i morgen eller lørdag blir det ut å finne store frostsikre krukker.

Bilde er fra BoGrønt

Håper at det kan se slik ut til neste høst. Tenkte å plante sommerblomster nederst i krukken til neste vår. Syns de er ganske så dekorative. Små englene kaller de for "morfar tre," skal være ett minne om han:-)Her er det øs pøs regn, og det minner om høst ute. Stearinlyset er tent og jeg skal kose meg med bloggene deres når ungene er i seng. Mannen er på reis så da ruler mammaen over hus og hjem hi hi. Har tatt opp noen episoder av Frustrerte fruer som jeg ikke har fått sett enda, kanskje jeg skulle kose meg med dem?


Rosene jeg kjøpte for nesten en uke siden står like fint enda:-) Kjekt når en bukett vare så lenge.
Nei nå er det en liten engel som skal i seng. Hun har vært syk hele uken, men i morgen er det barnehagen igjen.

ha en god torsdagskveld, i morgen er det helg igjen

3 kommentarer:

 1. Wow så genialt det der eple treet da, har aldri hørt om det før jeg, blir nok veldig fint til neste høst♥
  Kos deg med fruene i kveld du:))
  Klem!

  SvarSlett
 2. Hei Agnes :)
  Disse trærne var jo faktisk veldig dekorative og for noen fristende epler. Sikkert kjempegode i eplekake :)

  Kos deg masse i blogglandia og evnt fruene..
  Det er jo Criminal Minds også på tv2 vist du liker det :)
  Snakkes ;)

  SvarSlett
 3. Takk, det kommer seg hvertfall:)) Puta og teppet er kjøpt her http://www.lexingtoncompany.com/v2/

  Klem!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...