søndag 15. august 2010

UT PÅ TUR, ALDRI SUR

I dag har vi vært på Soma gård, en gård som er lagt opp for barn. Det var så flott slik de har lagt det til. Store innhenginger med minigris, gris, høner, lam, sauer, kalver, geiter og hester. Noen av stedene kan en gå inn og barna kan kose med dyrene, eller iallefall se dem på nært hold.


Hønene var veldig spennende syns lille engel. Det stod ett stort skilt med "Obs! forbudt å jage hønene," noe som ikke alltid var like enkelt å overholde...
Lammene var helt klart en favoritt, disse kunne de klappe og kose med:-) Alltid like kjekt.
Fjøset og låven er blitt lagt om slik at små og store kan gå rundt å se på kaniner, marsvin, deguser, mus, rotter, kalver og griser. På låven er det masse høy som barna kan hoppe i og slenge seg med tau.Kjempeflotte lekeområder ute med mulighet for å grille. Neste gang vi tar turen skal vi pakke kjølebagen med pølser og mye annet godt. Da blir det grilling!
En nydelig dag har vi hatt. Bor du i nærheten av Sandens og ikke har vært på Soma gård er det absolutt til å anbefale. Vi skal tilbake igjen;-)

Ønsker dere en fortsatt flott søndag. Nyter siste fridagen før det er jobb igjen. Sommerferien er over for denne gang...

1 kommentar:

  1. Ja me må jammen meg ta oss en tur der snart, har snakka om det mange mange ganger, men aldri blitt enda:)) Ser hvertfall ut som dokke hadde en flott dag igår, og været var jo fantastisk!

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...