tirsdag 24. august 2010

VASKEROMMET

Tenkte å vise litt bilder fra vaskerommet, det rommet i huset det blir jobbet mest på. Det ble malt hvitt for en stund siden, og ble mye lysere og triveligere enn den mørke panelen som var før.
Vet ikke hvorfor jeg ikke har gjort det før, men tror jeg ble blind etter en stund og ikke la merke til hvor stygt det egentlig var der inne.

Ja, vaskemaskinene ruller og går som vanlig...

Det er jo ikke så mye som skal til. Jeg har malt veggene og lagt en benkeplate over vaskemaskin og tørketrommel. Hengt opp noen hyller på veggen og jeg satte inn ett skap som jeg malte hvitt. Her kan jeg lagre sengetøy, vaskepulver ol.I dag kom det også hjem nytt vaskemiddel og tøymykner fra Durance, har vært tomt en liten stund nå. Gleder meg å legge meg igjen i nyvasket sengetøy som lukter av lavendel.
Etter at jeg fikk med meg hjem strykevannet så har det faktisk blitt en del stryking også, blir liksom litt mer gøy da hi hi.


Ikke se på den stygge brune hyllen til Lyseboksen...

Det lille strykebrettet fra Ikea er genialt til stryking av små ting. Har faktisk ikke stort, kanskje jeg skulle ønske meg ett?
Tenkte jeg skulle sette det gamle vaskebrettet mitt på benken, men TTT har ikke fått vasket det enda. Får være en høstsyssel...
Som dere ser så har jeg 2 vaskemaskiner og kunne ikke klart meg uten hi hi, vet det er ett luksusproblem men har en vendt seg til to så er det veeeldig lite med en (har faktisk en på rommet til hunden også som ikke er blitt koplet til enda, men den skal jeg bruke til mer "grov" vask).

Nå skal jeg kose meg med bloggene deres, i morgen snur jeg nesen mot tigerstaden for innkjøp. Første gang på Gave og interiørmessen:-)

ha en god tirsdagskveld

7 kommentarer:

 1. Å ha eit så lekkert og ryddig vaskerom imponerar meg STORT!
  NYDELEG:)
  Trur eg kan ha dette kun som ein draum!

  God tysdag♥

  God tur til tigerstaden:)

  Klem frå Astrid♥

  SvarSlett
 2. Så flott vaskerom! Kunne lett slått i hel någen timer der;) Genialt med to vaskemaskiner! Heldige du:) Eg har likt strykebrett fra ikea, syns det holder med det eg, men så stryke eg ikkje så mye heller då hehe:)

  SvarSlett
 3. Nydelig vaskerom!!
  Hadde vært en ren glede å ta vasken her :)

  Flott!!

  Tove

  SvarSlett
 4. Ble jo så fint da. Ikke så mye som skal til nei. Driver med planlegging av nytt vaskerom selv og er så glad for inspirasjon. Heldig er du som skal på messa. Jeg skal starte nettbutikk, men det er jammen ikke lett å komme innenfor. Ha en fin kveld videre!

  SvarSlett
 5. Å so herleg med eit fint vaskerom!!
  VÅrt står på oppussingsplanen og-er lei av rådt gulv og gule veggar :/ STYGT!!!
  Ser for meg at eg kjem til å bli ein reser på vasking, stryking og bretting når det blir ferdig...☺☺

  Håpe du har ein fin onsdag☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 6. Hei Agnes.
  Kjempeflott og lyst vaskerom. Det gjør jobben så mye enklere med trivelige omgivelser.
  Jeg må innrømme at noe av det første jeg la merke til var nettopp at du hadde 2 vaskemaskiner, himmel tenkte jeg da, du må vaske myyyye!!!
  Luksusproblem ja men et fornuftig luksus problem :))
  Ha en fin tur på messen. Knips masse bilder som du kan dele med oss lesere!
  Enjoy!!!
  KLem

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...