fredag 24. september 2010

BARE ETT LITE HELGETIPS

Tenkte bare jeg skulle gi ett lite tips her på en fredagskveld. Regner med at det er flere enn meg som har lykter på trappa og tenner lys rett som det er. Jeg har og jeg tenner ofte lys, men med mitt "vimsehode" så glemmer jeg like ofte å slukke lyset...


Så i dag har jeg gått til innkjøp av gravlys fra Clas Ohlsen til kr 12,- for 2 stk, og det er jo nesten gratis. Blir nok til å hamstre hjem slik at jeg har noen stående. Da er det ikke farlig om vimsen meg glemmer å slukke lyset før jeg legger meg. I tillegg så skulle de brenne i 2,5 døgn...


Det ene lyset ble satt i med det samme jeg kom hjem i kveld. Blir så koselig med tente lys nå når det er mørkt om kveldene.


Måtte bare vise dere de nye bollene med lokk som jeg bare måtte ha med meg hjem i kveld. Rice - nydelige farger som vanlig. Selger de i butikken til kr 339,- for ett helt sett med 4 boller m.lokk.


Har du noen planer for helgen? Jeg skal å se på store engel som skal spille håndballturnering i morgen.

ha en fiin kveld


2 kommentarer:

 1. Hei!

  Flott helgetips:)
  Gleder meg MASSE til du får nettbutikk!! Handle, handle;)
  Blir loppis på meg i morgen tror jeg:)

  Ønsker deg en riktig god helg:)

  Klem Jeanette

  SvarSlett
 2. Veldig lurt, bruker grav lys ute eg og GENIALT:)) Så mange flotte ting fra sebra dokk har fått inn...!!!
  Her satse me på båttur imårå viss været blir som meldt:)) Idag var eg og Henrik med Nancy og familien på Eventyrsten isandved parken...kos og litt skummelt som små engler.))

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...