søndag 5. september 2010

FONDVEGG I STUEN

Jeg sitter å planlegger tapet til stuen. Har bestemt at jeg skal ha en fondvegg, resten av veggene skal være hvite:-) En vegg, men alikevel så vanskelig *smiler.*
Tror kanskje jeg har funnet "the one," men så klart er denne veeeldig dyr. Kjenner ikke så godt til priser på tapetruller, men over kr 1000,- pr rull er vel litt i det drøyeste laget? Hva syns du?


Dette er tapeten som jeg har forelsket meg helt i. Den kommer fra engelske Farrow and Ball. Syns den var helt nydelig, men så er det det med prisen... Mannen fikk nesten sjokk da han hørte prisen for 4 ruller hi hi, og på en måte er jeg jo enig. MEN, så skal den jo være på veggen i mange mange år. Enig?
Får se hva jeg gjør, den må evt bestilles fra Sverige og da kommer det jo toll og moms på i tillegg.Tror dere ikke at tapeten blir nydelig bak speilkommoden min? Tror det, prøver jeg å overbevise meg selv om at jeg bare ha den? Får tenke litt på det, trenger den jo ikke akkurat nå.

I dag har jeg ordnet litt i hagen, noen stauder måtte flyttes og klematisen måtte plantes ut i beddet. Det var jo lettere sagt en gjort, for den hadde vokst seg helt fast og det var ett svære strev å få den løs. Måtte ødelegge espaljeen for å få den løs, men det gikk til slutt uten alt for mye bladavfall:-)Eh... magnolia treet som jeg kjøpte for over 3 måneder siden *rødmer* har endelig også kommet i jorden. Du vet TTT.

Nå er det kveld og i morgen venter en ny uke og nye muligheter.
ha en god kveld5 kommentarer:

 1. Kjempe fin tapet, men ja det var litt av en pris...hadde nok aldri fått det igjønå her i gården..hehe...

  SvarSlett
 2. Å JAAAAA!!!! Dette blir knall bra og LEKKERT!

  Eg har ein slik vegg i stova og er super fornøgd!

  Nyt kvelden♥

  Klem frå Astrid:)

  SvarSlett
 3. Tapeten var nydeleg!☺
  Og speilkommoden din-wow so lekker!!☺
  Tapet bak den blir flott☺

  Håpe du får ei fin veke☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 4. Åååå, det var en nydelig, lekker tapet ♥ Stiv pris, jepp, men nydelig likevel:) Og jeg tror nesten den "hører til" den speilkommoden faktisk, hihi:)

  Ha en herlig, ny uke! Og lykke til med valget... eller overbevisningen:)

  Klem line

  SvarSlett
 5. Nydelig tapet. skjønner at du har lyst på den. men det må da finnes noe lignende til en billigere peng? har ikke peil på tapet jeg altså, men ettersom sånne type mønstrete tapeter er veldig "in" nå, skulle en tro det fantes rimeligere varianter og. Lykke til med valget!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...