lørdag 4. september 2010

FULL RULLE

Lørdagen går mot kveld og himmelen er blå og uten skyer - vi har ett fantastisk høst vær i dag. Lørdagen har gått i ett med fotballturnering fra morgenen av. Kjempekjekt og med ett så flott vær på kjøpet kunne det ikke vært bedre.
Godt humør og stor innsats hjalp ikke så mye i dag, men det viktigste er jo ikke å vinne men å delta. Selv om mammaen nok syns at de hadde fortjent å vinne en kamp iallefall hi hi.Det er ikke alltid det er like spennende å se på fotballkamp, da er det godt å komme en tur opp på pappa sine skuldre med tutten og kosen. Lille engel likte best pausene, da var det strake veien bort i kiosken  hi hi.Turneringen var i regi av Bryne FK, så da måtte Bryne spillerne fint stille opp:-) Ungene syns det var litt stas at de ble ropt opp av en spiller, mens en annen delte ut premien. For de mer interesserte så var det mange autografer å få.

En kjempegod dag sammen med familien. 
Håper DU også har hatt en god dag sammen med noen du er glad i.

ha en god lørdagskveld
her skal snart litt snacks på bordet

1 kommentar:

  1. Flott fotballdag, og like blid, selv om de ikke vant noen kamper, hihi:)) Stor stas med Brynespillerne tenker jeg:)

    Jeg er litt som minstemor, liker godt pausene og kiosken jeg og:)

    Vi har kost oss på Bowling og spist Pizza i dag vi, og begge "ungene" ble med... de er bare 11 og 12 år, men miniungdommer som sjeldent har tid til slike turer lenger, det er venner for alle penga! Da er det veldig kos med en slik dag:))

    Klem Line

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...