søndag 19. september 2010

GOD KVELD

Helgen går mot slutten og i morgen er det en ny uke med nye muligheter. Blir en travel og spennende uke, vi skal nemlig bygge en stand for butikken. Fra den 22. september til 2. oktober skal vi ha en utstilling fra butikken i fellesarealet på Kilden. Bor du i nærheten håper jeg du tar turen innom. Vi skal lage barnerom:-) Skal nok vise noen bilder når det er ferdig.


En liten sniktitt på soverommet. Det står også for tur til å bli pusset opp, men det blir nok ikke før til neste år hi hi. 
Vil minne om mine to giveawayer her på bloggen. Vil ha en trekning blandt en av mine følgere når telleren har passert 6000 besøkende, og det er jo ikke så lenge til. Den andre trekningen er den 30. oktober blandt alle liker på facebook.Har du ikke lagt deg til som liker på facebook håper jeg du har lyst:-) Det samme med bloggen. 
Jeg vil også si velkommen til nye følgere av bloggen og alle kommentarene. Blir bare så utrolig glad for alle!!

ønsker deg en fin kveld og en ny kommende uke

1 kommentar:

  1. Håpe snart eg får tatt meg ein tur i butikken igjen, dokk har fått så mye fint!!!
    Kjempe fint det senge settet, har veldig lyst på det jeg og:))

    Lykke til med standen, blir nok kjempe flott!!!
    Klem!

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...